Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Öztaylan: Türkiye, dünyanın parlayan yıldızına dönüştü”

Öztaylan:  Türkiye, dünyanın parlayan yıldızına dönüştü”

Ayvalık ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu ve Ali Aydınlıoğlu halkla kucaklaştı.

Ayvalık ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu ve Ali Aydınlıoğlu halkla kucaklaştı.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden milletvekilleri bir araya geldikleri partisinin teşkilat mensuplarının ve Ayvalık halkının Mevlit Kandili`ni kutladı.
Parti binasında gündemle ilgili konuşma yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti hükümetinin yaptığı hamlelerle Türkiye’nin gerek ekonomik, gerekse politik alanda dünyanın parlayan yıldızı haline geldiğini anlattı.
AK Parti olarak hedeflerinin 2023 yılında Türkiye’yi layık olduğu zirveye taşımak olduğunu belirten Öztaylan, bazı siyasi partilerin iddia ettikleri gibi AK Parti’nin Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti ve laiklik gibi, ülkenin bölünmez bütünlüğünün en önemli değerleriyle herhangi bir hesaplaşması bulunmadığını vurguladı.
Öztaylan, “Zaten bunun aksinin olduğuna dair en ufak bir kuşku duymuş olsaydım, şu anda bu partinin bünyesinde olmazdım” şeklinde konuştu.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise 12 yıldır Türkiye’nin üzerinde dolaşan karanlık bulutları dağıtarak, ülkeyi aydınlık yarınlara taşımanın kararlılığında olan AK Parti hükümetinin, Türk milletinin gerçek teminatı olduğunu kaydetti.
12 yıllık iktidar dönemlerinde Ayvalık’a başta Lale adasındaki Turizm Otelcilik ve Ticaret Meslek Lisesi Uygulama Oteli olmak üzere, TOKİ tarafından inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Rahim Usta Anadolu Meslek Lisesi, Devlet Hastanesi gibi adeta birer hizmet anıtı olan dev binaları kazandırdıklarını hatırlatan Aydınlıoğlu, bugüne kadar ilçeye yapmış oldukları hizmetlerin artarak süreceğini sözlerine ekledi.
Daha sonra esnaf ziyaretine çıkan milletvekilleri esnafın Mevlit Kandilini kutladı.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı